Úvodní strana » Aktuálně » Letní menu 2023

IMG_9345-3Letní menu

Vyletněné dny jako jsou v poslední době si žádají vyletněné speciality, a tak vám představujeme naše nové letní menu! Náš šéfkuchař Michal Šorf opět předčil všechna očekávání a přišel s těmi nejlahodnějšími letními specialitami. Těšit se můžete na nové antipasti, polévku a dva hlavní chody.

Objevte kouzlo River's s novým antipasti!

Jedna z nových letních specialit je ochutnávka z naší nově otevřené restaurace River's smokelab! Mezi antipasti jsme zařadili smokeované máslo, které je součástí nejedné speciality v River's. Pokud vám tato kouřem provoněná specialita zachutná, pak si určitě zamilujete i zbytek menu! Navštivte naše webové stránky www.riversmokelab.cz nebo se za námi rovnou zastavte na Janáčkově nábřeží 1! A nebojte, carpaccio z chobotnice nezmizelo úplně, obě smokeované speciality najdete právě v River's.

Ochutnejte léto s Garden's

Ke středomořské rybí polévce jsme do sezónního menu přidali španělské Gazpacho s pečenými paprikami, piniovými oříšky, zakapané olivovým olejem. A k hlavnímu chodu si pak můžete vybrat mezi kachním prsem na grilu s hráškovým pyré, bylinkovou kroketou a restovanými liškami s chorizem a demi-glace a filetem z pražmy královské na grilu se sicilskou carponatou, artyčokem, bramborovým pyré a šalvějovým máslem!

Kousek jara jsme si pro vás v Garden's přece jen nechali, proto si nadále můžete vychutnat i vaše oblíbené speciality z jarního menu. Prohlédněte si celé sezonní menu niže.

Nezapomeňte na pitný režim

Horké dny se neobejdou bez vychlazeného osvěžení a v naší zahradě se servis zejména postará, abyste nežíznili! Krásně vychlazené je třeba Rosé d'Anjou, Prosecco di Valdobbiadene Millesimato brut DOCG nebo Crémant de Bordeaux Jacques Yves brut! Pokud vás bubliny v zahradě velmi lákají, ale jste u nás jen o obědové pauze, tak se k letním specialitám budou hodit i naše domácí limonády a  my se na vás budeme těšit o víkendu!