Úvodní strana » Aktuálně » Mocktaily

Přijďte na mocktail do Garden's!

K naším vynikajícím cocktailům bychom vám rádi představili i jejich nealkoholickou alternativu: mocktaily! Výborné na osvěžení k novým jarním specialitám nebo jen tak při večerním posezení s přáteli.

Ale který si vybrat? Nechte si poradit!

Buďte bez obav, naši číšníci se o vás vždy rádi postarají a pomohou vám najít mocktail přesně pro vás! Mocktailové novinky můžete také zkombinovat s jarními specialitami. Sladké Kalamansi s mandarinkami a rakytníkem se náramně hodí k hlavním chodům, zejména k naší asijské specialitě Poke bowl nebo k salátu Niçoise s čerstvým tuňákem. Pálivou chutí Spicy grapefruitu s chili výborně vyzdvihnete Carpaccio ze smokované chobotnice. A na závěr doporučujeme velmi osvěžující Thai mocktail s citronová trávou, limetou a výraznou chutí zázvoru nebo jemnější Coconut sour s kokosovým mlékem.

Sladká a svěží je, ale mocktail to není...

Rozhodujete se mezi výrazným zázvorovým Thai mocktailem a sladkým ovocným Kalamansi, ale nevíte který? Máme pro vás ještě jednu novinku, která bude přesně pro vás! Mezi limonádami najdete novou Litchi limonádu s limetou, která je skvělou kombinací sladkého litchi i svěží limety.

Jste spíše na víno, ale přece jenom byste si dali něco nového? Přijďte na skleničku Prosecca, Champagnského nebo Crémantu! Nově jsme rozšířili náš vinný lístek o pestrou selekci šumivých vín z celé Evropy. Využít můžete i exkluzivní ceny v rámci Prosecco time, každý den mezi 14:00 a 17:00.