Úvodní strana » Aktuálně » Prosecco time!

Na skleničku Prosecca do nekrásnější pražské zahrady! 

Prosecco sezóna začíná a v Garden’s jsme na ni připraveni! V naší krásné zahradě si můžete nově vychutnat bohatou nabídku nejrůznějších druhů Prosecca a řadu dalších vynikajících šumivých vín z celé Evropy.

Exkluzivně pro Vás!

Na základě naší dlouhodobé úspěšné spolupráce s vinařstvím Serena, které nám z oblasti Veneto dodává své víno, Vám můžeme nabídnout exkluzivní cenu na Prosecco DOC Treviso millesimato brut, Ville d’Arfanta. Skleničku tohoto Prosecca si budete tak moci vychutnat za 98 Kč a to vždy mezi 14:00 - 16:00, až do konce léta.

 

Nekončíme jen u Prosecca!

Pro connoisseury šumivých vín jsme, ale neskončili jen u Prosecca! Vinný lístek jsme rozšířili o selekci šumivých vín z celé Evropy. Porovnat tak můžete Champagneská vína hned z několika francouzských vinic z oblasti Champagne a Crémant vína z různých francouzských provincií, italská Prosecca, španělské Cavy, ale i moravské sekty. 

A k dobrému vínu patří dobré jídlo!

Z naší široké nabídky šumivých vín a hlavních chodů je vskutku těžké si nevybrat! Pokud si ale rádi necháte poradit, máme pro vás pár tipů.

V našem sezónním menu najdete spoustu specialit s mořskými plody. Jednou takovou přímořskou specialitou jsou například naše krevety v máslové emulzi s anýzovým likérem, která tomuto předkrmu dodává velmi bohatou chuť. Celý pokrm je odlehčený fenyklovým salátem s citronovým vinaigrette. A nemůžeme zapomenout ani na naši stálici, domácí tagliatelle s kalamáry, slávkami a bílým vínem. 

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Zajímá vás, co se v Garden's děje a chcete být první, kdo o akcích uslyší?

Odebírejte náš newsletter a nikdy nic nepromeškejte! 

Pole označená * jsou povinná.