Úvodní strana » Aktuálně » Letní menu

Ochutnejte léto na talíři!

Léto je konečně tady a s ním přichází i čas na lehké a svěží speciality! V Garden's jsme pro vás s radostí připravili nové letní menu, které vás zavede na gurmánskou cestu po středomoří. Náš šéfkuchař Michal Šorf pro vás vybral ty nejlepší suroviny a proměnil je v lahodné speciality, které potěší i ty nejnáročnější gurmány! Nechte se okouzlit osvěžujícími předkrmy, lehkými saláty plnými letních chutí, šťavnatými grilovanými rybami, steaky a neodolatelnými dezerty naší cukrárny, které vám zaručeně zpříjemní letní dny. V Garden's věříme, že jídlo je zážitkem, proto vám kromě vynikajících gurmánských pokrmů nabízíme i příjemnou atmosféru a přátelský servis. Přijďte si vychutnat léto do Garden's a užijte si nezapomenutelný gastronomický zážitek!

Jaké speciality si pro Vás kuchaři připravili tentokrát?

Nové sezónní menu hraje všemi chutěmi! Nechte se zlákat jemným masem pražmy královské s lahodnou šafránovou omáčkou Beurre blanc s estragonovým olejem nebo Ravioli di ossobuco alla Milanese s emulzí z bílého vína a šalvěje, s citrónovo-petrželkovou gremolátou a lanýžovými perličkami! Pro opravdu výjimečný gastronomický zážitek musíte přijít ochutnat náš šťavnatý filet mignon s proslulým máslem Café de Paris! Podávaný s mělnickým chřestem, restovaným špenátem, pálenou šalotkou a restovanými ratte brambory s Lardo di Colonnata, tuto specialitu si rozhodně zamilujete! Od vzniku receptu na legendární máslo Café de Paris vzniklo mnoho variací a spousta slavných šéfkuchařů si svůj recept střeží. Jeho lahodná chuť v sobě kombinuje až 14 ingrediencí v podobě bylinek a koření, a dodá vašemu steaku nezapomenutelnou chuť a úžasnou vůni. Náš šéfkuchař Michal Šorf vytvořil jedinečnou verzi másla Café de Paris, kterou už teď můžete přijít ochutnat a odkrýt tajemství této gurmánské speciality!

Speciality, které vás přesunou na slunečné středomořské pobřeží!

Pochutnat si můžete i na vskutku letních specialitách jako jsou nové Tagliatelle alla Marseille s bohatou porcí mořských plodů a bílým vínem, svěží Garden's salát s roastbeefem nebo tradiční studenou španělskou polévku Gazpacho z pečených paprik, s piniovými oříšky a olivovým olejem Pro milovníky masa máme lahodná grilovaná kachní prsíčka servírovaná s neodolatelnou foie gras omáčkou, hráškovým pyré, restovanými houbami a luxusními lanýžovými kroketami. A vegetariány potěší jemná chuť a krémová konzistence bramborových noků s omáčkou z parmezánu a mascarpone s bylinkovým olejem.

Prosecco time je zpět!


V letní náladě si vychutnejte skleničku vychlazeného Prosecca v krásné zahradě Garden's a užijte si odpoledne jako pravý Ital. Nabízíme široký výběr Prosecca a šumivých vín a zejména Prosecco z vinice Ville d'Arfanta za exkluzivních 98 Kč za skleničku od 14:00 do 16:00 každý den. O naší nabídce šumivých vín a exkluzivní nabídce Prosecco time si můžete přečíst na odkazu níže: