Úvodní strana » Aktuálně » Vymazlený Valentýn!

Vymazlený Valentýn 2023!

Valentyn_2023_menuPřijďte se k nám nechat rozmazlovat naším speciálním Valentýnským Menu. Ať už jste ve dvou nebo ve skupince nebo single, u nás se tento den máte opravdu na co těšit. Šéfkuchař Michal Šorf si pro vás připravil 5-ti chodové degustační menu, které rozmazlí vaše chuťové pohárky!

Začínáme norským lososem s citrónovým bergamotem

Chuťově nabuzený předkrm marinovaného lososa s citrónovým bergamotem, černým kaviárem, rukolovou majonézou a salátkem z ředkve daikon servírujeme v bílých mušlích na hrubé mořské soli.

Pokračujeme francouzskými foie gras s vanilkou a malinami

foiegrasFrancouzskou delikatesu jsme doplnili o navinulou omáčku z malin, černého rybízu a vanilky. Překvapením bude jistě i jemná foie gras pralinka. Vše na domácí máslové briošce.

A co dál?

veloute_kvetakVelouté z pečeného květáku s houbami shitake, zeleninou brunoise a cappuccino pěnou se rozplyne na jazyku, křupnout si můžete do domácí rozmarýnové grissini.

Ještě nekončíme – hlavním chodem je steak s máslem Café de Paris

cafedeparisCafé de Paris – to je fenomenální chuť šlehaného másla se 14 druhy bylinek a koření, které se spojuje s křehkým flank steakem, bramborovo – lanýžovým pyré  a chřestem. Mistrovským kouskem Michala Šorfa jsou francouzské omáčky a ani v tento den o jednu z jeho repertoáru nepřijdete.

A nakonec překvapení!

O sladký závěr našeho degustačního menu se postará  mistr cukrařiny – šéfcukrář Radek Čejka. Připravil si pro vás překvapení, které nebudeme předem prozrazovat, snad jen trochu poodhalíme, že se můžete těšit na francouzský krém, chutě jahod, malin, limetek a růžového prosecca.

Co říkáte na Gin Daisy?

Gin Daisy – to bude na Valentýna něco navíc od našeho hlavního baristy Honzy Smejkala. Valentýnský koktejl z Bombay Sapphire ginu, grenadiny, Cointreau, citrónové šťávy si můžete dát během celého dne jen tak a třeba i dvakrát – Valentýn to unese!

gindaisy

Rezervace?

Valentýn je jednou v roce a také naše Valentýnské degustační menu budeme servírovat pouze na Valentýna. Doporučujeme včasnou rezervaci, abychom vás všechny včas usadili a mohli rozmazlovat.

kresla_restaurace

interier_kvetiny

Nestihnete Valentýna?

Nestihnete se zastavit zrovna na Valentýna a nebo nemáte chuť na večeři? Nevadí, my v Garden´s máme každý týden nějaké překvapení. Přijďte na naše stálé sezónní menu, nový týdenní dezert s prvotřídní kávou i kdykoli jindy. Těšíme se na Vás!

 

lahve_roselatteart