Úvodní strana » Aktuálně » Velikonoční degustace

Ochutnejte Velikonoce v srdci Prahy!

Jako již tradičně, i letos jsme pro vás v Garden's připravili speciální velikonoční degustaci! Naše tříchodové degustační menu si budete moci vychutnat během celého velikonočního týdne, a to již od 25.3. do 1.4.. Čekají na vás jehněčí kotletky s argentinským chimichurri, farmářské vejce se smržovým ragů, ale i hráškový krém se zauzenou makrelou, vše za 950 Kč nebo za 1500 Kč včetně vinného párování ke každému z chodů.

Hvězdným chodem degustace jsou jednoznačně šťavnaté jehněčí kotletky podávané s argentickou chimichurri omáčkou, křupavou rolkou s trhanou jehněčí plecí, bramborovým pyré s medvědím česnekem, pálenou kukuřicí, rozmarýnovým demi glace a restovaným špenátem! Pokud si degustaci doplníte i o vinné párování, pak si budete moci vychutnat k jehněčímu i skleničku San Michele Soave Classico z Venetta.

K Velikonocům neodmyslitelně patří vejce, a tak jsme vám s kuchaři vykoledovali farmářské vejce se smržovým ragú, marinovaným chřestem, parmezánovým chipsem, pálenou cibulí, ředkvičkami, microgreens a skleničkou italského Gavi di Gavi.

 

Nejen na Zelený čtvrtek na vás čeká hráškový krém s mátou, zauzenou makrelou, crème fraiche, caviárem a řeřichou. A doplnit jej můžete tentokrát o francouzské Château La Chapelle ze Saint Emilion, Bordeaux.

Sváteční oběd si můžete na závěr osladit jedním z vynikajících dezertů z naší cukrárny! Jako každý týden si můžete vybrat z celého dezertního menu, ale navíc si během Velikonoc budete moci vychutnat i velikonoční pistáciový dortík s mechovým piškotem, jahodovým gelem a marshmallows.