Velikonoce v Garden's
Přijďte s námi oslavit Velikonoce! Náš šéfkuchař Michal Šorf si na týden od 3.4. do 10.4. připravili speciální velikonoční menu!
Nejen na Zelený Čtvrtek si tak můžete dát krém z medvědího česneku s křepelčím vajíčkem nebo telecí karé s hráškovým pyré. Na ty, kteří dávají přednost zajímavější úpravě než vajíčka na tvrdo, bude v týdnu od 3.4. do 10.4. čekat zajímavá úprava vajíčka 63° jako teplý předkrm. A jako dezert si u nás můžete vykoledovat slavný Garden’s větrník, Dortík Pavlova, Cheesecake s maracují, Panna cottu nebo náš speciální velikonoční dezert: Bubliny z bílé čokolády s domácím vaječným likérem!
Velikonoční týdenní menu:

Velikonoční tip z Garden's
K teplému velikonočnímu předkrmu doporučujeme francouzské Côtes de Provence Rosé, ve kterém se mísí aroma květin, bylinek a ovoce. Výraznější Monterotondo z našeho vinného lístku krásně ladí s velikonočním telecím karé s hráškovým pyré a mátou.