Úvodní strana » Aktuálně » Svatomartinské menu & Beaujolais

Svatomartinské menu & Beaujolais

Listopadové slavnosti

Letošní podzim se nese v duchu zážitkových večerů. Na dva z nich bychom vás rádi pozvali! Svatomartinskou husu si málokdo nechá ujít, proto i letos náš šéfkuchař Michal Šorf vykouzlil chutěmi nabité degustační menu.

Další slavností je Beaujolais Noeveau - francouzský svátek mladého červeného vína. Hlavní specialitou tohoto menu je kohout na červeném víně. Obě degustační menu doporučujeme doplnit o vinné párování, které zvýrazní chuť pokrmů a umocní váš gastronomický zážitek. 

Svatomartinské menu 7. - 13. listopadu

Pokud máte rádi husu tak jako my, pak vás s radostí zveme na ochutnávku degustačního Svatomartinského menu, které odstarutuje 7. listopadu! Oslavte svátek svatého Martina v pátek, 11. listopadu, se svými přáteli, rodinou nebo kolegy. Od 18:00 bude hrát živá hudba, která společně s výjimečnými pokrmy a víny udělá z příjemného večera nezapomenutelný. Rezervujte si svůj stoleček včas, počet míst je na tuto akci omezený.  

Beaujolais menu 14. - 20. listopadu

Beaujolais Noveau, francouzské mladé víno z odrůdy Gamay, je nejznámějším mladým vínem světa. Beaujolais Noveau je příjemným vinařským svátkem, kde v lehkém stylu slavíme příchod mladého, ovocného a příjemného vína z regionu Beaujolais. Po celý týden budete moci ochutnat speciální degustační menu. Pozvěte svou partnerku, rodinu, kamarády na večeři ve čtvrtek 17. listopadu a oslavte tento svátek. Večer vám zpříjemní od 18:00 živá hudba. Počet míst je omezený, proto doporučujeme včasnou rezervaci.