Svatomartinské hody v Garden's
Svatý Martin se blíží a s ním i čas, kdy se stoly plní pečenou husou, červeným zelím a sklenkami mladého vína.
Zveme vás do Garden’s, abyste si tuto oblíbenou tradici vychutnali v klidném podzimním prostředí naší restaurace a to už od 3.11. Připravili jsme pro vás svatomartinské menu, které spojuje klasické recepty s naším důrazem na lehkost, sezónnost a detail.


Na úvod vás zahřeje husí kaldoun – poctivý vývar tažený do zlatova s nadýchanými játrovými knedlíčky, domácími nudlemi a kořenovou zeleninou.


Pokračujeme husími játry restovanými na portském víně, doplněnými pyré z pečených hrušek s vanilkou a muškátovým oříškem, uzeným máslem, karamelizovanou šalotkou s balsamikem a černým česnekem. Jemné hrušky, medový sirup a ořechový prach z vlašských i lískových ořechů dotvářejí vyváženou chuť.

Dalším chodem je kachní paté s kaštany a dýňovým coleslawem s citronovým tymiánem, jablečný kaviár s Calvadosem, brusinkový gel a máslová oplatka přidávají pokrmu lehkost i jemnou sladkost.

Hlavním chodem je svatomartinská pečená husa, podávaná s červeným zelím na badyánu a redukcí z černého rybízu, bílým zelím na sádle s jablky a kouřovým kmínem, bramborovo-škvarkovými špalíčky, karlovarským knedlíkem v páře a výpekovou šťávou.

Novinka: celá pečená husa jen pro váš stůl
Letos poprvé nabízíme možnost objednat si v restauraci celou pečenou husu – ideální pro rodinný nebo přátelský oběd. Podávaná ve stylu family shared s variací knedlíků a zelí, celá pečená husa (3,6 kg) je ideální pro 4–6 osob.
Cena včetně příloh je 3.950 Kč.
Objednávky uzavíráme do 3. listopadu - rezervace přijímáme na našem webu.