Úvodní strana » Aktuálně » Svatomartinská degustace

Svatomartinská degustace

Svatý Martin je již za rohem a v obou našich restauracích běží přípravy v plném proudu! Nenechte si ujít tento svátek vína a dobrého jídla a přijďte od 6.11. do 12.11. ochutnat to nejlepší, co tato doba sklizně nabízí.

Letos jsme si pro vás však s našimi kuchaři připravili dvě pojetí svatomartinské hostiny! V Garden’s si od pondělí budete moci vybrat hned ze dvou tradičních degustačních menu a v River’s na vás bude čekat originální smoukované degustační menu. Těšíme se na vás v obou restauracích a dejte nám vědět, která verze svatomartinské husy vám chutnala více!

 

Co na vás čeká v Garden's ?

V Garden’s si od pondělí budete moci vybrat hned ze dvou degustačních menu. Trojchodové degustační menu sestává z velouté z topinamburu s plátky z kachního prsíčka, husího prsa sous vide v uzeném sádle a bylinkové tarteletky s trhaným husím stehnem. Ve druhém degustačním menu pak doplní husí kaldoun s játrovými knedlíčky konfitované kachní stehno s dušeným červeným zelím po vinařsku. Kompletní menu bude doprovázet i pravý český věneček s rumovou polevou jako dezert! 

 

A co na vás čeká v River's ?

Svatomartinská hostina trochu jinak...

V River’s na vás budou čekat svatomartinské speciality jaké jste ještě neměli! Připravili jsme si pro vás sváteční speciality s nádechem kouře a inspirací nejen z české kuchyně. V trojchodovém menu najdete zauzené kachní prsíčko s foie gras, krém z pečené Hokaido dýně s chili, zázvorem a kardamomovou espumou a nakonec vynikající husí prso sous vide na bramborovém škubánku s uzenými škvarky a koňakovým demi-glace!