Úvodní strana » Aktuálně » Sváteční snídaně na Štědrý den

Sváteční snídaně na Štědrý den

Výjimečné chvíle si žádají výjimečné zážitky!

Náš interiér jsme opět krásně vyzdobili a už od průchodu na vás dýchne duch Vánoc, které budou letos opravdu velmi speciální. Pokud jste zvědaví a těšíte se, jaké novinky jsme připravili, rozhodně čtěte dál. 

Neodolatelná snídaně na Štědrý den od 9:00 do 14:00 hod.

Srdečně vás zveme na sváteční brunch 24. prosince! Zastavete se na svařák, horký punč a snídani v restauraci Garden's, která vás zaručeně zasytí až do večera! Menu je propracované do nejmenších detailů a věřte, že to bude opravdová exploze chutí! Nebude chybět plná lednice dezertů od našeho šéfcukráře Radka Čejky. Minulý rok se po rezervacích jen zaprášilo, proto doporučujeme včasnou rezervaci.

Vejce Benedikt pětkrát jinak!

V hlavní roli budou vejce Benedikt. A jestli se vám už teď sbíhají sliny, tak si buďte jisti, že po shlédnutí celého menu, se vám budou sbíhat ještě o něco víc. Zveme vás na malou ukázku...

Pošírované vejce (2 ks), uzený losos, créme fraîche s pažitkou, kaviár, holandská omáčka, domácí toast.

Pošírované vejce (2 ks), pražská šunka, prosciutto, mortadella, créme fraîche s pažitkou, křupavá cibulka, holandská omáčka, domácí toast.

A dále se můžete těšit na variantu se žampiony, avokádem a zeleným chřestem!

Poctivý rakouský povidlový knedlík

Kdo by neznal rakouský klenot již z dob Rakouska-Uherska! K Vánocům nepochybně patří sladké, proto jsme do našeho svátečního menu zařadili tento báječný pokrm, kterému neodoláte! Rakouský povidlový knedlík s rumem, mandlemi, rozinkami, vanilkovou omáčkou, mákem a přepuštěným máslem, na který budete dlouho vzpomínat.