Úvodní strana » Aktuálně » Podzimní inspirace

Podzimní inspirace

Vychutnejte si podzim všemi smysly! 

Léto nás nadobro opustilo a naše kouzelná zahrada se balí do podzimního hávu. Nemusíte však smutnit. Podzim se ponese ve znamení zážitkových večerů s neopakovatelnou atmosférou. Pojďte s námi nahlédnout do zákulisí již tradičních večerů, které pro vás připravujeme, ale také na novinky z naší Garden's restaurace. 

Pravidelné hudební večery 

Abychom příjemný večer proměnili ve výjimečný, každé úterý od 18:00 se v naší restauraci rozezní klavnírní živá hudba. Přijďte si vychutnat večer se sklenkou skvělého vína a kulinářských specialit z naší kuchyně za doprovodu klavíristy. Živou hudbu pro vás rádi zajistíme také na vaše soukromé akce. 

 

Svatomartinská husa 11. listopadu 

Svatomartinská husa je v naší restauraci již tradicí. Proto i letos vás srdečně zveme na Svatomartinské hody. V jakém proběhnou stylu, se dozvíte již brzy. Michal Šorf nás jistě překvapí dokonalými chutěmi svých pokrmů, které se budou skvěle doplňovat se Svatomartinským vínem, které společně s hudebním doprovodem okouzlí všechny vaše smysly. 

Beaujolais 17. listopadu

Beaujolais Noveau, francouzské mladé víno z odrůdy Gamay, je nejznámějším mladým vínem světa. Beaujolais Noveau je příjemným vinařským svátem, kde v lehkém stylu slavíme příchod mladého, ovocného a příjemného vína z regionu Beaujolais. Přijďte oslavit do restaurace Garden's tento svátek třetí listopadový čtvrtek. O detailech vás budeme brzy informovat. 

 

Vánoční večírky

Ač se nám advent zdá hodně vzdálený, náš rezervační systém se pomalu začíná vánočními večírky plnit. Pokud plánujete firemní večírek, soukromé posezení s přáteli nebo s rodinou v době adventu, rezervujte si svá místa včas. Jedinečný zážitek pro vás a vaše blízké ve formě rautu, degustačního menu nebo našeho à la carte menu. Romantický altánek a zimní zahrada jsou přímo stvořené pro tyto výjimečné chvíle.