Úvodní strana » Aktuálně » Jarní menu

Ochutnejte jaro v Garden's s novým jarním menu!

Dopřejte si klidný oběd pryč od ruchu velkoměsta v naší krásné zahradě! Náš šéfkuchař Michal Šorf pro vás se svým týmem kuchařů připravil nové jarní menu plné sezónních specialit, na které si můžete zajít již dnes. 

Ale kde začít? Dejte si předkrm či polévku

Oběd se musí začít správně a tak jsme doplnili sezónní menu o nové jarní předkrmy, které zpestří váš oběd či večeři a skvěle doplní podvečerní skleničku vína v zahradě. Kromě restovaných tygřích krevet v máslové emulzi a hovězího tataráku s lanýžovou majonézou můžete nově ochutnat předkrm z naší nové restaurace River's: capriccio ze smokované chobotnice podávané s paprikovou salsou, limetou, chili a koriandrem. A třeba jen tak k vínu se bude náramně hodit kachní paštika s portským vínem, zauzeným kachním prsíčkem, řeřichou a marmeládou z červené cibule.

Z týdenního menu jsme si velmi oblíbili krém z medvědího česneku stejně jako vy, a tak jsme si ho v sezónním menu nechali až do konce dubna! Od května se, ale můžete těšit už na chřestový krém s krutony.  A na minutku si můžete dát naší středomořskou polévku z čerstvého rybího vývaru s vongolemi a slávkami.

 

Jaro na talíři!

Jaro přímo vyzařuje z dušené perličky s kačenkami s našimi domácími noky s medvědím česnekem. K hlavnímu chodu si také můžete nově dát kachní prso na grilu s hráškovým pyré s mátou, kroketou, chřestem, hráškem a smržovou omáčkou. A dobrých salátů není nikdy dost! A tak si pro vás tuto sezónu Michal Šorf připravil kromě římského salátu s Caesar dresinkem i nový salát Nicoise s čerstvým tuňákem, vajíčkem, fazolkami, listovým salátem, cherry rajčátky a ančovičkami.

 

Zakončete oběd marakujovým cheesecakem!

Marakujový cheesecake s kubánským rumem je zpět a to do konce května! Oblíbený marakujový cheesecake se po boku našeho slavného větrníku stal naší novou stálicí. A přijít si na něj můžete třeba už tento týden.