Úvodní strana » Aktuálně » Halloween

Halloween

Přijďte prožít jedinečný halloweenský večer v italském stylu!

Přivítejte s námi podzim v Garden’s! Schovaní od hluku rušného centra, si budete moci užít intimní prostředí naší podzimně naladěné zahrady, zatímco se v doprovodu živé hudby, se sklenkou vynikajícího vína přenesete na jih Itálie! Čeká vás tajemný večer plný výtečného jídla ve formě flying bufetu a open kitchen a degustace lahodných italských vín z vinotéky Vino Markuzzi. Akci budeme pořádat 31.10. mezi 17:00 a 21:00! Rezervace přijímáme přes rezervační systém na našich webových stránkách nebo na telefonním čísle +420 775 601 664. Cena vstupného je 1495,- Kč,  zahrnuje aperitivo, hlavní chod, dezert a degustaci vín.

Flying bufet a aperitivo!

Tento jedinečný tajemný večer se bude v doprovodu živé hudby odehrávat v naší krásné zahradě! Říjnové počasí nám přeje, přesto ale budeme připraveni s dekami, horkým punčem a ohřívači. Flying buffet nabídne antipasti, hovězí roastbeef, telecí tataráček a aperitivo. Přímo v zahradě vám náš kuchař připraví teplé chody. A jako sladkou tečku si pro vás náš cukrář přichystá Baileys Tiramisu s podzimní hruškou, vanilkovou Panna cottu s dýňovo-maracujovým pyré a Punčový řez s ovocem!

Tajemné Itálie

Tuto netradiční Halloweenskou noc jsme připravili ve spolupráci s vinotékou Vino Markuzzi a celý večer vás tak bude provázet i sommelier Jiří Mecner. Ten vás provede naší nabídkou italských vín a rád poradí, které ochutnat a jak vína spárovat s hlavními chody. Kromě Verdicchio dei Castelli nebo Terra Rossa Primitivo di Manduria najdete ve vinném lístku třeba i Rustico Prosecco di Valdobbbiadene. Celý vinný lístek na tuto akci můžete najít v příloze tohoto newsletteru nebo na našich sociálních sítích.