Úvodní strana » Aktuálně » Fine Valentine

Fine Valentine

Udělejte si hezký večer s vaší drahou polovičkou v srdci Prahy!

Čeká vás nezapomenutelný večer s vynikajícími specialitami, skleničkou toho nejlepšího evropského vína laděného ke každému z chodů zvlášť a romantickou atmosférou s živou hudbou v podobě houslí a piana. V ceně 1460 Kč si budete moci vychutnat čtyřchodové degustační menu s dvěma předkrmy, hlavním chodem i speciálním valentýnským dezertem z naší cukrárny! A pro milovníky vína nabízíme degustaci i s vinným párováním. Cena vinného párování je 860 Kč.

Nenechte rezervaci tohoto romantického večera až na 14.února, rezervujte si váš stůl už teď!

Na co se můžete těšit?

Valentýnskou degustaci zahájí kachní pâté z foie gras, koňaku a portského vína v kombinaci s Crémantem de Bordeaux Jacques Yves brut.Doplní jej tataráček z jelena Sika s lanýžovými perličkami se skleničkou Rieslingu Bruno Trocken.

Jako hlavní chod si pro vás naši kuchaři připravili na výběr hned dvě speciality. Preferujete středomořskou kuchyni? Pak je správnou volbou filet z bílé tresky Skrei, podávaný na italském risottu s bisquem z humra. Pokud byste radši Valentýna oslavili steakem, můžete si vychutnat místo bílé tresky prémiový filet mignon s pommes de terre, chřestem a omáčkou béarnaise.

A tento sladký večer se neobejde ani bez sladké tečky na závěr. Náš cukrář degustaci doplnil o speciální valentýnský dezert, srdíčko z bílé čokolády a vanilky s malinovou náplní, rybízovým kaviárem a red velvet piškotem.

Budeme se těšit!