Úvodní strana » Aktuálně » Den matek

Neděle patří maminkám!

Blíží se den matek a my bychom rádi pozvali všechny maminky, aby si k nám přišly užít tento speciální den společně se svými dětmi a to i s těmi nejmenšími! Přijďte se nechat hýčkat do Garden's, kde se náš šéfkuchař společně s naším servisem postará, abyste si užila rodinný oběd nebo večeři. 

Rodinná pohoda v Garden's

Přijďte se nechat hýčkat do Garden's, kde se náš šéfkuchař společně s naším servisem postará, abyste se mohla bezstarostí věnovat své rodině a užít si s nimi oběd nebo večeři. Dezerty z naší cukrárny vás přesvědčí, že se tento slavnostní den bez sladké tečky neobejde! K hlavnímu chodu si můžete vybrat z našeho týdenního menu nebo ochutnat jednu z nových jarních specialit! A pro ty nejmenší jsme vytvořili nové dětské menu plné vynikajících specialit, aby zažili Garden's stejně jako vy! 

A kdo říká,  že by se musel den matek slavit pouze s dětmi!

Udělejte si s kamarádkami holčičí den, děti nechte s taťkama a pojďte si připít na mateřství! Ať už máte děti velké či malé skleničku na oslavu si zasloužíte všechny! Milovnice růžových vín potěšíme, skleničku Rosé si u nás můžete dát nejen na svátek růžových vín! Ve vinném lístku najdete Rosé d'Anjou, Cava Giró Ribot Brut Rosado ale i mnoho dalších!