Úvodní strana » Aktuálně » Benátská noc

Benátská noc 

Přijďte prožít jedinečný večer plný chutí, vůní a hudby!

Garden’s se na jeden letní večer promění v malý kus Benátek a vy můžete být u toho! Schovaní od hluku rušného centra, si budete moci užít intimního prostředí naší zahrady, zatímco se v doprovodu živé hudby a se sklenkou vynikajícího italského vína přenesete do romantických Benátek. Akci budeme pořádat již 20.července mezi 18:00 a 22:00! Rezervace přijímáme na telefonním čísle +420 775 601 664 nebo přes náš rezervační systém. Cena vstupného 1350 Kč zahrnuje aperitivo, hlavní chod, dezert i degustaci vín.

Objevte krásy severní Itálie 

Ve spolupráci s vinařstvím Markuzzi vás bude celý večer provázet ochutnávkou vín sommelier Jiří Mecner. Italské aperitivo doplní několik druhů Prosecca z Vinařství Nino Franco a další bílá vína z Veneta. 

Nakoukněte pod ruce našim kuchařům 

Chutná vám u nás a rádi byste poznali ty, kdo za těmi všemi vynikajícími specialitami stojí? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Na Benátské noci vás bude čekat aperitivo s antipasti, hovězím roastbeefem, ústřicemi na ledu, parmskou šunkou, italskými sýry a aperitivo doplní i jeden z našich kuchařů o open kitchen s přípravou pravého italského risotta přímo v zahradě! A jako sladkou tečku si pro vás náš cukrář připravil tiramisu a tymiánovou panna cottu s jahodovou omáčkou.

Budeme se na vás těšit!