Úvodní strana » Aktuálně » BBQ ochutnávka s River's

BBQ ochutnávka s River's smokelab


Ochutnejte jako první pochoutky ze smokelabu!

Již tento čtvrtek od 11:00 u nás ve dvoře proběhne první ochutnávka experimentální BBQ naší nové restaurace River's smokelab!

River's smokelab bude restaurace zaměřená na experimentální přípravu pochoutek ze smokeru. Při vymýšlení svých receptů inspirujeme světovou kuchyní a tak bude mít naše menu v River's výjimečný exotický twist. A to, co se týká pokrmů jak z masa, tak i ze zeleniny! V našem smokeru si ale budeme udit nejen ingredience na hlavní chody, ale také třeba i nakládanou hrušku jako dezert nebo uzené máslo k bramborám!  

A kdy se k nim můžete přijít podívat?

Do River's si budete moci s rodinou a přáteli zajít již od 1.4., kdy slavnostně otevíráme brány smokelabu na Janáčkově nábřeží 1! Pro více informací k slavnostnímu otevření a rezervacím nás můžete sledovat na Instagramu @rivers_smokelab nebo můžete průběžně sledovat i naše webové stránky.

Náš kuchař Michal Šorf pro vás na tento čtvrtek připravil spoustu vynikajících, kouřem provoněných pochoutek, které si určitě zamilujete, stejně jako celou restauraci River's! 

Těšit se můžete na:

  • uzené pstruhy
  • uzená žebra
  • uzené kuře
  • anglickou slaninu a uzené škvarky

A opravdoví milovníci street food si budou moci pochutnat i na uzené kachně v bao bunu s naší domácí BBQ omáčkou! A co nezvládnete sníst tady, můžete koupit i sebou domů na později nebo na ochutnání pro zbytek rodiny.

 

Budeme se těšit ve čtvrtek 23.2. od 11:00 u nás ve dvoře! 

Garden's restaurace