Úvodní strana » Aktuálně » Après-ski

Après-ski v srdci Prahy!

Flambovaná open kitchen

Après-ski v Garden's je pro všechny, kteří lyžařskou sezónu už zahájili, nemohou se jí dočkat nebo se celý rok těší hlavně na bombardino uprostřed sjezdovky! Čeká vás pravá horská atmosféra jako v Alpách s vynikajícím italským vínem, degustačním flying buffetem a live show přípravy flambovaných špaget přímo v kole legendárního sýra parmigiana v podobě open kitchen od našich kuchařů a to vše v ceně 1590 Kč. 

 Na co se můžete těšit?

Celý večer započne s neobyčejnými místními specialitami, variací pečiva se smoukovaným máslem,  sušené šunky i smoukovaného pstruha. Jako hlavní chod pro vás kromě flambované open kitchen budou naši kuchaři připravovat i domácí plněné raviolli s telecí fáší, rozmarýnem, bílým vínem, pancettou, šalvějí, parmezánem, muškátovým oříškem, s máslovou emulzí s bílým vínem a lanýžovými perličkami. A celou degustaci zakončí sladká tečka z naší cukrárny v podobě hruškového sorbetu s hruškovou pálenkou, Après ski větrník nebo Craquelin Bombardino!

Řízená vinná degustace se sommelierem Jiřím Mecnerem 

Ve spolupráci s vinotékou Vino Markuzzi vše tradičně doplní i řízená vinná degustace se sommelierem Jiřím Mecnerem. Tentokrát zaměřená na výběr italských vín ze severu Itálie, konkrétně z horské oblasti Alto Adige. Tato oblast je velmi pestrá. Vinice se nacházejí v nadmořské výšce od dvou set až po tisíc metrů. Během večera budete mít možnost ochutnat typická horská vína, která patří mezi velice vyhledávaná nejen v Itálii.

 

Buďte mezi prvními!

Nenechte si ujít detaily o všech našich tématických večerech a buďte mezi prvními, kdo se o nich dozví! Přihlašte se k newsletteru a sledujte naše sociální sítě.

Přihlašte se k newsletteru

Pole označená * jsou povinná.